Beauty

Body Lotions for Spring&Summer

9. 5. 2014

We are gradually entering a warm and hot season and should focus on our skin all over our body to an even greater extent. Since we will be more and more exposed to the sun, it is important to take additional care for our skin (besides drinking lots of water!). The selection of skincare products is wide and adjusted to the needs of each and everyone. I am going to show you three lotions that I currently use and really do their job.

Počasi prehajamo v toplo in vroče obdobje, zato je pomembno, da pozornost v še večji meri posvetimo koži po celem telesu. Glede na to, da bomo vedno več na soncu, je pomembno, da za kožo (poleg rednega pitja vode!!) še dodatno poskrbimo. Izbira izdelkov za vlaženje kože je res velika, tako da lahko vsaka najde kremo ali losjon, ki ji popolnoma ustreza. Predstavila vam bom tri losjone, ki jih trenutno največ uporabljam in dobro opravijo svoje delo.

IMG_9469 - Copy 2

The first is the Aldo Vandini body balm. On the package it says that the balm absorbs very quickly and I have to admit that this is the first lotion that abosrbs in no time! It has an amazing tamarind and ginger scent and is great to use with the shower gel from the same line. I use it in the morning, because it absorbs into skin really quickly and does not stick with the clothes.

The second one is the Balea oil lotion with macadamia oil for a very dry skin. The consistency is very thick and greasy, but this is not surprising since it contains 20 % oil. The scent is very gentle and is thus great to use in the evening. I usually massage my legs and my belly to get rid of cellulite :P

The third one is the Balea shimmery body lotion. Besides the fact that it contains small golden glitter, I really like that it absorbs into skin in no time. So, before you head out, you just quickly apply it on your arms, shoulders and under the neck! Plus, the lotion has a very pleasant scent that will stay on for some time. It will be great in summer when I’ll have a bit darker skin tone, the glitter will shine on the evening sun … cannot wait for summer :)

Prvi balzam je znamke Aldo Vandini. Na embalaži piše, da se balzam takoj vpije v kože, in moram priznati, da je to prvi losjon, ki se dejansko ne packa! Vonj je božanski, diši po ingverju in tamarindu in je super v kombinaciji z gelom za prhanje z enakim vonjem. Sama ga uporabljam zjutraj, ker se res takoj vpije v kožo in se ne sprijema z oblačili.

Drugi je Balea oljni losjon za zelo suho kožo z makadamijevim olje. Losjon je zelo gost in malo masten, vendar ni to nič presenetljivega, ker vsebuje 20 % olj. Za uporabo je odličen zvečer pred spanjem, saj ima zelo nežen vonj. Kožo na nogah in trebuhu si še malo zmasiram, da bo šel celulit stran :P

Tretji pa je Balea losjon za telo z bleščicami. Poleg majcenih zlatih bleščic mi je všeč tudi to, da se v kožo zelo hitro vpije. Preden se odpraviš ven, se samo na hitro namažeš po rokah, ramah in dekolteju! Ima tudi zelo prijeten vonj, ki te bo spremljal še nekaj časa. Odličen bo poleti, ko bom imela še malo temnejšo polt, zlate bleščice bodo sijale na večernem soncu … komaj čakam poletje :)

Vesna

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply